Verjaardagsslinger

Onze dochter is alweer twee jaar geworden, wat vliegt de tijd! Ieder jaar bak ik een verjaardagstaart naar ‘wens’ van de jarige. Deze traditie is ontstaan bij de eerste verjaardag van onze oudste zoon. Het is altijd een heel werk om het tussen alle bedrijvigheid door te maken en ja…soms is hij maar net op tijd af. Nu mag ik dus een taart maken voor onze dochter. Ze is onder andere dol op Nijntje, dus dat wordt het thema voor dit baksel.

Daarnaast wordt het huis natuurlijk feestelijk versierd. Nu hebben we vooral slingers met vooral harde kleuren of echte jongens slingers (die ze vast ook mooi zal vinden, want de geboorteslinger van onze jongste zoon vindt ze ook prachtig). Maar goed…ik wilde graag een slinger speciaal voor haar maken. Ik had nog craftpapier met leuke printjes. Dus ik heb wat leuke prints bij elkaar gezocht en hier slingers van gemaakt. Om het verder te personaliseren heb ik haar naam en leeftijd op de slinger gezet. Ik ben erg blij met het resultaat en erg benieuwd wat dochterlief hiervan gaat vinden. Binnenkort ook verkrijgbaar in de webshop.


Leave your thought here