Verzenden & Retourneren

 

Levertijden:

 

Wij houden in het algemeen 1 t/m 3 (werk) dagen aan, heeft u met spoed iets nodig neem dan even contact met ons op! 

 

Betreft artikelen die speciaal voor u worden gemaakt en vallen onder de categorie 'handmade', geldt een langere verzendtijd van 1 t/m 7 werkdagen. Deze categorie zal bij de artikelomschrijving genoteerd zijn.

 

Verzendkosten (afhankelijk van gewichtsklasse, zie PostNl):

 

Nederland:

 

Pakket bezorgd op huisadres (met online frankering, met track and trace): €7,25

 

Ophalen (in overleg): €0,00

 

België:

 

Brievenbuspakket: €9,30 (Maximumformaat: 380 x 265 x 32 mm)

 

Pakket met track and trace: €13,00 - €45,00 (Maximumformaat: 1.000 x 500 x 500 mm)

 

Wil je vanuit een ander land dan Nederland of België een bestelling afnemen? Informeer dan even naar de verzendkosten via info@customcrafts.nl

 

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN EN RETOURNEREN

 

Annuleren

 

Onder de wet “kopen op afstand” bent u gerechtigd uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos te annuleren mits het artikel in de originele verpakking, zonder sporen van gebruik op uw kosten aan ons retour gezonden wordt. CustomCrafts by Tasj zal het al betaalde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken. Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder aantal van onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) speciaal voor u gemaakte producten ook als u nog niet betaald heeft, worden er annuleringskosten in rekening gebracht met een maximum van 30% van het factuurbedrag. Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u daartoe een e-mail te sturen aan CustomCrafts by Tasj via het contactformulier. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

 

Retourneren

 

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen mag u volgens de wet “kopen op afstand” de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. CustomCrafts by Tasj zal het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken. Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder een aantal van onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend speciaal voor u gemaakte artikelen. In dat geval wordt het aankoop bedrag minus de kosten voor de op maat gemaakte producten aan u overgemaakt. CustomCrafts by Tasj behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

 

Herroeping

 

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, uitzondering hierbij zijn speciaal voor u op maat gemaakte producten (onze gepersonaliseerde producten).  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen VOORAF schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt (u ontvangt dan een retournummer en label van ons). Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan CustomCrafts by Tasj heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

 

Gegevens & Retouradres:

 

CustomCrafts by Tasj

 

Adres: Landkamp 10

 

          6909 CH Babberich

 

E-mailadres: info@customcrafts.nl