Wij vinden het natuurlijk super fijn als jullie reviews plaatsen. De reviews helpen mee om andere klanten een idee te geven wat je allemaal bij ons kunt bestellen en wat voor een leuke dingen je er mee kunt doen.

Zoals de diy-pakketten, waar je zelf mee aan de slag kunt, of de verjaardag van je kleine hum een thema geven. Ook het stylen van je baby– en/of kinderkamer of huis kan met onze producten. En het kan allemaal ook nog naar wens gepersonaliseerd worden. Eigenlijk is er voor iedereen wel wat om cadeau te doen of cadeau te krijgen. En het hoeft allemaal niet duur te zijn. Ook willen wij graag dat zowel de producten als service piekfijn in orde zijn en blijven.

Dank jullie wel dus voor jullie betrokkenheid en hulp hierbij! En daarom is er nu deze winactie, om wat terug te doen.

Wat je hiervoor moet doen? Eigenlijk niets, behalve het plaatsen van een review (met foto) op onze website. Je doet dan automatisch mee.

De winactie:

Elke eerste dag van het nieuwe kwartaal, vindt er een verloting plaats, tussen de geplaatste reviews op onze website of social media, van het afgelopen kwartaal. De winnaar wordt op de website bekend gemaakt en op onze Social Media, en krijgt vervolgens een kortingscode via de mail toegestuurd.

Als minderjarige moet je natuurlijk toestemming hebben van je ouders.

De winactie begint vanaf 1 oktober 2020. De eerstvolgende loting is dus op vrijdag 1 januari 2021.

Dus als je vanaf 1 oktober 2020 iets besteld hebt, maar nog geen review hebt geplaatst, kun je alsnog meedoen via de toegestuurde link. Ook als je een gratis printable hebt besteld kun je meedoen.