• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
Pepernotenactie t/m 4 december

Onze jaarlijkse actie: ‘raad het aantal pepernoten’ is terug!

Raad het aantal pepernoten, en win een set Statische raamstickers met uitbreiding Sinterklaas of Kerstmis!

Twee van onze Pietjes zijn de hele middag bezig geweest met het maken van pepernoten (eigenlijk kruidnoten). Aangezien er altijd goed van wordt gesnoept, besloten we om dit keer maar een aantal porties te maken.

Zoals jullie wel zullen begrijpen is, de ene pepernoot de andere niet, en werden ze steeds creatiever, unieker en steeds weer een beetje anders gemaakt. Voordat er gesnoept kon worden, moest er eerst nog een foto van het eindresultaat worden gemaakt. Even geduld dus en alles voor de winactie ;-).

Onze vraag aan jullie: ‘Hoeveel pepernoten hebben deze Pietjes weten te maken van het pepernotendeeg uit de grote rode kom (zie bovenstaande foto) Het antwoord kun je t/m 4 december 23.59u geven onder het bericht op onze Facebookpagina. https://www.facebook.com/CustomCraftsByTasj

Zit jij het dichtst bij het aantal? Dan ben jij de winnaar! Op 5 december, tijdens het heerlijk avondje, maken we de winnaar bekend op onze Facebook-pagina en Instagram.

Wat je dus kunt winnen is een van onze basisstraatjes herbruikbare raamstickers in het zwart of wit. Het basisstraatje huisjes of grachtenpandjes, en een uitbreidingsset Sinterklaas of Kerst.

Ook wanneer je nu overgaat tot de aanschaf van een basisstraatje huisjes of grachtenpandjes met uitbreiding Sinterklaas of Kerstmis, kun je met deze actie meedoen? Blijk jij uiteindelijk de winnaar? Dan krijg je je aankoopbedrag terug!

Geef het aantal pepernoten door onder het bericht van deze pepernotenactie op onze Facebook-pagina of op Instagram. Like je onze Facebook pagina ook nog even? Of volg ons op Instagram!

Succes!