Crafts With Love

Van jongs af aan houd ik al van creatief bezig zijn. Als kind keek ik naar mijn oma, die veel tekenende en schilderde, mijn grote inspiratiebron. Bij oma en opa tussen de teken- en verfspullen begon het bij mij al snel te kriebelen. Dingen maken… dat wilde ik ook!

De behoefte om creatief bezig te zijn is, als inmiddels moeder van drie kinderen, eerder toe-  dan afgenomen. Hoe leuk is het om je enthousiasme op je kinderen over te brengen en je kinderen hun fantasie en creativiteit te zien uitleven?!

Spelenderwijs leren speelt een grote rol bij veel dingen die we samen maken. Leren over letters en cijfers, over de natuur en over de seizoenen. Voor verjaardagen, feestdagen en andere feestelijkheden maakte ik daarnaast graag gepersonaliseerde knutselwerken.

Enthousiaste reacties van de kinderen en vanuit mijn omgeving hebben er voor gezorgd dat ik ben gestart met CustomCrafts by Tasj.
Vanuit een idee, thema of bijzondere gelegenheid samen komen tot een uniek, gepersonaliseerd cadeau. Dat is waar het om draait!

Nieuwsgierig geworden?

Kijk op de website of neem contact met me op! Ik hoor graag van je!

Groetjes,

Natascha Dokter 

Op zoek naar dat leuke cadeau?

Kijk in de Shop of neem contact op voor de mogelijkheden!


Naar shop