CustomCrafts by Tasj

UNIEK EN CREATIEF

Over ons


We gebruiken onze passie om een uniek pakketje te creëren!

Crafts With Love


Creativiteit en kunst hebben mijn leven altijd al gekleurd. Van jongs af aan was mijn oma mijn grootste inspiratiebron met haar teken- en schilderwerk. Ik was al snel geïnspireerd door haar en wilde zelf ook aan de slag met het maken van dingen.


Als moeder van drie kinderen is mijn passie voor creativiteit alleen maar gegroeid. Het is fantastisch om mijn enthousiasme voor kunst over te brengen op mijn kinderen en te zien hoe zij hun fantasie en creativiteit uiten.

We leren door te spelen en dat is precies wat we doen bij veel van de projecten die we samen maken. Van het leren over letters en cijfers tot het ontdekken van de natuur en de verschillende seizoenen, spelenderwijs leren is een belangrijk onderdeel van onze activiteiten.


Op verjaardagen, feestdagen en andere speciale gelegenheden maakte ik graag gepersonaliseerde knutselwerken. De enthousiaste reacties van mijn kinderen en familie en vrienden inspireerden mij om te starten met CustomCrafts by Tasj. Hier creëren we samen unieke en gepersonaliseerde cadeaus vanuit een idee, thema of bijzondere gelegenheid.


Daarnaast bieden we ook do-it-yourself producten aan, zodat iedereen zijn of haar creatieve kant kan uiten en zelf unieke en op maat gemaakte items kan creëren.

Onze webshop is uitgebreid met een assortiment aan cadeaus en decoratie-artikelen, zowel gepersonaliseerd als niet-gepersonaliseerd.


Ben je nieuwsgierig naar onze producten en diensten? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op. We horen graag van je!


Natascha

Alle patronen komen van eigen ontwerpen.

Ons werkproces

Omzetten naar product


Vervolgens zet ik de illustraties en ontwerpen om op producten. Zoals bijvoorbeeld bij de knijpfruitwikkels en herbruikbare raamstickers.

Illustreren


Ik maak zelf illustraties, tekeningen (met verschillende materialen) van verschillende onderwerpen. 


Sommige van mijn schilderijen staan te koop::

Canvas en Dibond van Natascha Dokter (werkaandemuur.nl)

Product in webshop aanbieden


Na nog een controle van het ontwerp en het product, maak ik foto's van de producten, maak een omschrijving en bepaal de prijs aan de hand van een formule. Hierbij worden kosten van de apparatuur, materialen en maak tijd meeberekend.