CustomCrafts by Tasj

Corona-proof verjaardag vieren

Datum: 2 november 2020


Dino traktatie en Dino prikkers


Onze oudste zoon is vandaag alweer 7 jaar! Waar blijft de tijd?! Door de maatregelen rondom corona hebben we het afgelopen weekend over twee dagen voor de opa's en oma's gevierd. Met de rest gaan we gewoon een keer afspreken, zodat er nog volop gespeeld kan worden. Want ik weet niet hoe het bij jullie zit? Maar naast de cadeaus zijn dat altijd de leukste bezigheden tijdens verjaardagen hier. Lekker keten met vriendjes.

En ja, hij is nog steeds gek op dino's. Nu wel de iets stoerdere varianten dan voorgaande jaren. Dus ik ben druk bezig geweest met een dino thema als verrassing voor hem. Daar hoort ook weer een taart bij, zoals gebruikelijk bij ons. Maar voor de aankleding had ik ook een dino taart topper, dino saté prikkers, dino ballonnen en een corona-proof dino traktatie gemaakt.
Ballonnen en taart topper in Dino style


Deze traktatie kunnen jullie in de webshop kopen, wel gepersonaliseerd natuurlijk. Een echt diy-pakket (zie voor de handleiding de foto bijgevoegd aan het product).
De cake-toppers heb ik iets bewerkt en worden nu ook als pdf printable in de webshop aangeboden.

De dino stickers zijn al verkrijgbaar in de webshop. Je kunt ze zoals je ziet plakken op bekers, ballonnen, tafelkleden, en ook om een cadeau leuk in te pakken. En natuurlijk kun je de slaapkamer van de kids heel gemakkelijk omtoveren in een echte dino slaapkamer door ze op de muren te plakken.
Ook is er al een dino-slinger in de webshop verkrijgbaar. Deze zou je nog kunnen gebruiken om het dino-thema compleet te maken.


Wil je een ander thema of heb je een andere vraag? Stuur me dan even een mailtje of appje. Dan kunnen we overleggen over de mogelijkheden.

Nou…wij gaan hier verder met het spelen met de ballonnen.