Log in / Registreer
info@customcrafts.nl
Close
Open the top bar

SHOP

Basisstraatje Grachtenpandjes + Lente + Herfst

39.00

Bij de verschillende seizoenen is er niets zo leuk, als je huis ook in die sfeer te versieren. Deze raamstickers helpen daarbij. Ook zijn ze leuk om kinderen met de seizoenen in aanraking te laten komen, en ze in plaats of als aanvulling van een seizoenstafel te gebruiken.
De raamstickers zijn gemaakt van statische folie. Deze stickers laten daarom geen lijmresten achter op de ramen en je kunt ze hergebruiken als ze netjes worden opgeborgen. Het is van hetzelfde materiaal gemaakt als de autoraamstickers die iedereen van vroeger kent. Je kunt ze plakken hoe en waar je wilt en ook verplaatsen. Ze zijn makkelijk los te halen.

Wissen
Aantal
SKU 2979404-1-1
, , ,
Delen via

Beschrijving

Bijzonderheden:

-Materiaal: statische raamfolie (herbruikbaar)
-Afmeting: in totaal is dit tafereel als je het plakt zoals op het voorbeeld, zie foto bijgevoegd aan dit bericht, 1.20m lang en 40 cm hoog.
-Inhoud: De stickers “Basisstraatje Grachtenpandjes + Lente + Herfst” krijgt u op 8 vellen verdeeld indien u voor dit artikel kiest.
-Met de raamstickers dient zorgvuldig te worden omgegaan. Vermijd trekken aan de raamstickers, hierdoor kan schade aan het product ontstaan. CustomCrafts by Tasj is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan de raamstickers bij het niet naleven van de zorgvuldigheid.
-Laat een kind jonger dan 3 jaar daarom nooit alleen met de raamstickers. Zij kunnen de kleine onderdelen geheel of gedeeltelijk in hun mond steken, waardoor ze kunnen stikken.

Extra informatie

Gewicht 0.199 kg
Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Terug naar Boven