Sinterklaasgekte…nu al…😅

Daar het nog maar net oktober is, dacht ik dat ik nog wel even tijd had voor een uitbreiding van het Sinterklaas assortiment. Ik ben er al een tijdje op de achtergrond mee bezig. Want zodra de kindjes het hier zien, begint de Sinterklaasgekte…😅 En daar wil je ze niet te vroeg mee belasten. Het is natuurlijk al spannend genoeg allemaal. Toen ik de ene na de andere gesponsorde advertentie voorbij zag komen met Sinterklaas artikelen, moest ik toch de planning van het afronden van artikelen wat omgooien.

Nu ben ik toch betrapt door onze oudste, want hij heeft de aftelkalender ontdekt. Hij begint pas in november, maar voor hem had de kalender nu beter al in oktober kunnen starten 😁.

Maar goed, de aftelkalender voor het Sinterklaasfeest staat nu in de webshop als gratis downloadbestand. Er was eerst iets niet goed gegaan met de verzendkosten, je zou ze toch nog moeten betalen. Maar gratis is gratis, dus heb ik dit vanmorgen nog snel aangepast. Ook hoort er nog een leuk setje stickers bij die je zou kunnen gebruiken om af te tellen.

Aankomende weken volgen nog meer nieuwe items voor de webshop. Zoals een magnetische aftelkalender voor Sinterklaas en nog wat uitbreidingen voor stickers. De stickers zijn natuurlijk een hartstikke leuk en gemakkelijk diy-project. In een handomdraai heb je je huis helemaal gezellig gemaakt voor Sinterklaas.


Leave your thought here