Herfstbuien, regenlaarzenweer

Het is weer bijna Herfst. Het weer begint er ook steeds meer op te lijken. Tenminste … steeds als de was buiten hangt, komen er als vanzelf weer regenbuien uit de lucht vallen…@ iets met een verkeerde weersvoorspelling op de app van mijn telefoon 😁🙈

Regenlaarzenweer of geen -weer

Als je kijkt naar onze dochter, lijkt het het hele jaar door wel regenlaarzenweer. Zon of regen, ze heeft eigenlijk altijd haar rode Jip en Janneke laarsjes aan. Laatst betrapte ik haar in haar bedje ook met haar laarzen aan. Herkenbaar van onze oudste trouwens. Is dit bij jullie ook zo herkenbaar?

Maar daarom hebben we toch nu maar de herbruikbare raamstickers met als thema Herfst, weer tevoorschijn getoverd. Ziet er gezellig uit toch 🤗? De kindjes zijn al druk bezig om allemaal eikeltjes en eikelhoedjes mee naar huis te nemen. Dus wij zijn er dit jaar op tijd klaar voor☺️.

De kindjes zijn druk bezig met het plakken van de raamstickers

Wil je ook van deze leuke herbruikbare raamstickers? Kijk dan even in onze webshop bij de Herbruikbare Raamstickers. Hier vind je allemaal setjes en losse vellen, die je kan combineren hoe je zelf wilt. Zo kun je zelf bepalen hoeveel geld je er aan uit wilt geven. Als jullie nog leuke foto’s hebben van jullie herfsttafels en herfstramen met onze raamstickers, dan ben ik zeer benieuwd!


Leave your thought here