Dag zomervakantie, hallo school! De eerste schoolweek.

De zomervakantie is ten einde, de eerste schoolweek zelfs alweer geweest. Mijn zoontje had er erg veel zin in om weer naar school te gaan. Vanaf dag één van de zomervakantie vroeg hij hoeveel dagen hij nog moest aftellen om weer naar school te mogen. Dit is leuk om met een aftelbord of -blokken vorm te geven en hem zo mee te nemen in het aftellen. Hebben jullie kinderen ook altijd weer zo’n zin in school of hebben ze liever nog vakantie?

Tijdens de laatste week van de zomervakantie zag ik al advertenties voorbij komen voor herfstdecoratie. En daar ik nog maar net ben begonnen met CustomCrafts by Tasj, heb ik nog niet veel in het assortiment staan. Met mijn zoontje (5) ben ik gaan schetsen voor jawel…raamstickers voor de herfst en voor Halloween. Want niets is leuker dan samen met je kinderen stil te staan bij de verschillende seizoenen en ze hier in mee te nemen. We hebben zelf niet zoveel ruimte in huis, maar door middel van de statische herbruikbare raamstickers en een slinger halen we toch de seizoenen en nu de herfst in huis. We gebruiken het hier dus als een soort seizoenstafel. 

Vooral Halloween viel goed in de smaak bij mijn zoontje en hij tekende vlug alles mee. De regenbuien op de achtergrond hielpen al een beetje mee om in een herfstachtige stemming te komen. Ook al duurt het natuurlijk nog een goede maand voordat het ook daadwerkelijk herfst is. Nu dus nog even lekker genieten van de zomer! Als het goed is werkt het zonnetje eind van de week ook weer meer mee.


Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op